برنج معطر
- دانستنیها
- ۱۲ تیر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۹
کیفیت دانه برنج به وسیله خواص فیزیکی و شیمی فیزیکی آن تعیین می شود. خواص فیزیکی شامل اندازه و شکل دانه، راندمان تبدیل، درجه تبدیل و ظاهر دانه است
برنج قهوه ای را بدون نگرانی در برنامه غذایی خود قرار دهید
- دانستنیها
- ۱۲ تیر ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۸
برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم و از آن جا که ذائقه ما با نوع برنج سفید بیشتر خو گرفته است، مصرف آن در ایران کمتر مورد توجه واقع شده باشد
رشتی طارم
- دانستنیها
- ۹ تیر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۸
طارم رشتی برنج طارم دشتی در مازندران بهخصوص در سمت فریدون کنار کشت میشود و کیفیت و عطروطعم بسیار عالی دارد. به لحاظ مورفولوژیکی مصرف نهادههای کشاورزی شبیه طارم محلی است.
۸ خاصیت خوردن برنج که شاید ندانید!
- دانستنیها
- ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۸
وقتی که صحبت از خواص یک ماده غذایی میشود باید این نکته را در نظر گرفت که نحوه پخت آن و میزان مصرف آن نیز مهم است.
چگونه مثل حرفهای ها برنج بخریم؟
- دانستنیها
- ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۷
این روزها تشخیص برنج خوب سخت است! به دلیل وجود برنج پلاستیکی، قبل از کیفیت برنج، کشف اصالت آن مهمتر است. وقتی برای خرید به فروشگاههای اینترنتی یا حقیقی سری میزنید با گروهی از نشانها و برندهای متنوع تجاری مواجه میشوید. آن موقع است که از خودتان میپرسید کدام برنج را بخرم؟
نحوه پخت برنج
- دانستنیها
- ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۲
برنج طارم - نحوه پخت - روش سنتی - پخت به روش مازندرانی
روایات متعدد در مورد برنج
- دانستنیها
- ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۳
در روایات و احادیث اشاراتی به ارزش غذایی و دوایی برنج یافت میشود. ← برترین خوراک هر دوجهان